Verenigingslessen

De verenigingslessen worden gegeven op zondagochtend van 09:30 tot 11:30 bij Ruitersportcentrum Breda. Dit zijn zowel dressuur- als springgerichte lessen en worden gegeven in de 20X40 binnenbak bij slecht weer en in de 22X66 buitenbak bij goed weer. De dressuurlessen worden gegeven door Kyle van Vugt en de springlessen door Krijn Tol.

Je kan je inschrijven voor deze lessen per kalenderjaar, de facturatie hiervan zal per 6 maanden plaatsvinden. Het lesgeld moet in de eerste 2 weken van het semester betaald worden. Niet gereden lessen worden niet terug betaald. Afmelden voor de verenigingslessen moet uiterlijk 2 maanden voor het einde van het jaar gebeuren. Minimaal aantal deelnemers voor de lessen is 7.

Wanneer er plaats is, kan je een losse les meerijden. Hiervan wordt vaak gebruik gemaakt door leden die eerst kennis willen maken met de lessen. Voorwaarden om mee te kunnen rijden met de lessen is dat je lid bent van de vereniging en dat je paard een correcte enting heeft, net als dat bij wedstrijden vereist is.

Aantal lessen & kosten

Per kalenderjaar zullen er lessen zijn. We houden een zomerstop (6 weken) en een winterstop (1 week). De kosten bedragen € 4,50 per les. Dit bedrag kan of in 1 termijn voldaan worden (€ 200,00) of in 2 gelijke termijnen (per semester € 100,00).

Aanmelding verenigingslessen

Voornaam(*)
Ongeldige invoer

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(s) voor WhatsApp-groep(*)
Ongeldige invoer

Niveau Dressuur(*)
Ongeldige invoer

Niveau Spring(*)
Ongeldige invoer

(*)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
© Paardensportvereniging Breda
Powered by Variety Productions B.V..